Na otvaranje ski sezone na Jahorini dolazi britanska zvijezda Bryan Ferry


Povodom otvaranja nove ski sezone 2019/2020, Jahorina će ugostiti zvijezdu svjetskog kalibra Bryana Ferija. 

"Veliki koncert na Jahorini, svjetska zvijezda i olimpijska planina. Jahorina ponovo sija olimpijskim sjajem i bit ćemo domaćini velike pop legende kao što to i dolikuje ovoj planini. Cilj nam je da Jahorinu i ovu zemlju predstavimo u najboljem svjetlu, a najbolji način za to je upravo event marketing. Želimo da prva asocijacija na nas u svijetu bude dobra zabava, odlično skijanje i bogata turistička ponuda, a ne rat i negativna dešavanja koja su nažalost obilježila devedeste godine i od tad stvaraju negativnu i iskrivljenu sliku o BiH. Prva smo planina u regionu koja organizuje koncerte svjetskih razmjera i radi promociju na svjetskom nivou. Želimo da svi čuju za Jahorinu i uvjere se u domaćinski pristup i ponudu ski centra koji je rame uz rame sa Evropskim ski destinacijama", izjavio je Dejan Ljevnajić, direktor OC Jahorina.


Bryana Ferrry, britanska pop legenda, kojeg krasi orginalna vokalna briljantnost i elegancija koja inspiriše sve generacije, izvešće brojne klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe “Roxy Music”, među kojima su „Let’s Stick Together”, „Slave to Love”, „Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, „Love Is The Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” i mnoge druge. 

Čarobni zimski ambijent, hiljade blještavih lampica, raskošna scenografija i muzika koja nikog ne ostavlja ravnodušnim samo su neki od detalja koji vas očekuju. 

Ulaznice su u prodaji od 14. oktobra na stranici kupikartu.ba i u hotelima Termag, Vučko i Lavina na Jahorini. 

Link za kupovinu karata.

[Klix]

Nema komentara:

Objavi komentar